Mange års erfaring i handel med Østen 

IZE Global er en rendyrket Business-to-Business virksomhed. Vi beskæftiger os udelukkende med underleverancer til detailkæder og industri.Vi fokuserer på produkter inden for boligindretning, hus og have, tekstil og fiberprodukter.

Vores samhandelsproces og samhandelsbetingelser er ligetil og gennemskuelige, og vi har et tæt samarbejde med vores kunder. Vi skaffer de varer, som vores kunder efterspørger, til fordelagtige priser og med levering direkte til lager eller produktion.

IZE Global har haft samhandel med Østen i mange år og har stor erfaring med markedet. Vores danske kontor i Shanghai deltager i processen med at finde leverandører og kontrollere produktionssteder. Alle produktioner er stikprøvekontrolleret.

For selv at blive inspireret og for at kunne bringe inspiration videre til vores kunder deltager IZE Global hvert år i spændende messer og udstillinger rundt omkring i verden herunder på Canton Messen i Guangzhou, Kina, på havemessen Spoga i Køln, på Formland i Herning Messecenter og på tekstilmessen Heimtex i Frankfurt.